Ποιοι Είμαστε

Ειδήσεις

Ενας νέος διαδικτυακός τόπος, ένας ζωντανός οργανισμός που διαρκώς εμπλουτίζεται με νέες ιδέες και σέβεται το δικαίωμα στην αντίθετη άποψη και στη διαφορετικότητα.

Υποστηρίζουμε τις νέες τεχνολογίες που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητα μας  και υιοθετούμε  κάθε θετική πρόταση που αποσκοπεί σε ένα καλύτερο μέλλον.

Μαθαίνουμε να εντοπίζουμε και να διορθώνουμε τα λάθη μας, θεωρώντας επιβεβλημένη την αυτοκριτική και αναδεικνύοντας το «εμείς» ως σημαντικότερο του «εγώ».

Μπορούμε και αφήνουμε πίσω μας όσα κράτησαν στάσιμο τον κλάδο τα χρόνια που πέρασαν αναγνωρίζοντας ό,τι θετικό έχει γίνει μέχρι σήμερα, χαράζοντας μία πορεία αναγέννησης και αξιοποιώντας όλα εκείνα τα προγράμματα που θα φέρουν ανάπτυξη στον κλάδο. 

Δημιουργούμε ένα περιβάλλον φιλικό και προσιτό στους όμορους κλάδους, στους πολίτες, προτείνοντας σχέδιο διαχείρισης για τους δικαστικούς επιμελητές.

Αναπτύσσουμε καινοτόμες ιδέες και εφαρμογές, ανοίγουμε νέους δρόμους προσαρμοσμένους στα δεδομένα της σημερινής εποχής, σε συνεργασία με ολους τους δικαστικούς επιμελητές και κυρίως τους νέους συναδέλφους.

Αγωνιζόμαστε για την αξιοκρατία, δίνοντας δημιουργική πνοή για έναν κλάδο που  σέβεται τον δικαστικό επιμελητή, ένα κλάδο ίσων  ευκαιριών επιδιώκοντας να κτίσουμε ένα καλύτερο αύριο, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του επαγγέλματος  μας.

Για αυτό παλεύουμε και συμμετέχουμε στα κοινά, πάντοτε έτοιμοι να συνθέσουμε  μαζί το νέο όραμα για τον κλάδο.

Συναδελφικά

Μιχάλης Κανέλλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *