Στο ένα της μάτι έλαμπε η αφοσίωση. Στο άλλο ο υπολογισμός.

Ειδήσεις

Στο ένα της μάτι έλαμπε η αφοσίωση. Στο άλλο ο υπολογισμός.

Κάρολος Ντίκενς

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με έκπληξη ενημερώθηκα για το νέο κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα παράταξης που βρίσκεται στην αντιπολίτευση στο Σύλλογο της Αθήνας.  Κείμενο που με κατηγορεί ότι λειτούργησα αντιθεσμικά και χωρίς (άκουσον άκουσον) να τους ζητήσω την άδεια…

Μάλλον εκεί στην παράταξη της αντιπολίτευσης του Συλλόγου της Αθήνας, από την πρόεδρο μέχρι και τα επιφανή στελέχη της, δεν καταλαβαίνουν τι τους γίνεται…

Προς αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας λοιπόν έχω να σας δηλώσω τα εξής:

Σχετικά με το άρθρο 51, στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε, ο κ. Υπουργός Δικαιοσύνης φάνηκε διστακτικός ως προς την εφαρμογή του άρθρου με την μορφή που είχε το έγγραφο που εστάλει από την ΟΔΕΕ προς το Υπουργείο.

Η αλήθεια είναι ότι όταν αποχώρησε ο κ. Υπουργός από την τηλεδιάσκεψη, ρώτησα τον Σύμβουλο του ποιο είναι το πρόβλημα και αν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξουμε κάτι ώστε να επιλυθεί. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Σας ρωτώ λοιπόν εκεί στην  παράταξη της αντιπολίτευσης του Συλλόγου της Αθήνας,

 α) ΓΙΑΤΙ είναι αντιθεσμική η στάση μου???

Εκτός εάν κατέθεσα από μόνος μου νέα πρόταση και δεν το κατάλαβα…

 β) ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ που πρέπει να σας ζητηθεί κάτι?????

Η παράταξη της αντιπολίτευσης του Συλλόγου της Αθήνας, παραποιεί σκόπιμα τα λεγόμενα μου μόνο και μόνο για την δημιουργία εντυπώσεων. Μάλλον ξεχνούν ότι τόσα χρόνια (από το 1996) ο μόνος Σύλλογος που εφαρμόζει το συγκεκριμένο άρθρο στο 100%, είναι ο Σύλλογος της Θεσσαλονίκης.

Τελικά καταλαβαίνω ότι στην συγκεκριμένη παράταξη ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ το άρθρο 51 (γιατί άραγε????) και ο μόνος στόχος είναι η δημιουργία εντυπώσεων….

Όπως θυμάστε το είχα δηλώσει και στην Ολομέλεια των Ιωαννίνων.

Προφανώς η πρόεδρος της παράταξης της αντιπολίτευσης του Συλλόγου της Αθήνας, δεν θα της το έχουν πει, γιατί από όσο θυμάμαι δεν παρευρέθηκε στην Ολομέλεια των Ιωαννίνων που μοναδικό θέμα συζήτησης ήταν το άρθρο 51 που τόσο πολύ θέλει???!!! και παλεύει????!! για την εφαρμογή του.

Αλλά δυστυχώς το συνδικαλισμό της τον κάνει μοναχά μπροστά από μια οθόνη υπολογιστή στο καναπέ της….

Επειδή το θέμα μας είναι το άρθρο 51, ας ρωτήσει στελέχη της και για το άρθρο 122α, αν υπάρχει παρέμβαση του Συλλόγου Θεσσαλονίκης, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα που θα επανέρθω άλλη στιγμή…

Λοιπόν κύριοι και κυρίες της παράταξης της αντιπολίτευσης του Συλλόγου της Αθήνας, κοιτάξτε πως θα εφαρμόσετε το άρθρο 51 στον Σύλλογο σας, γιατί ακόμα εφαρμόζεται ένα άρθρο που δεν υπάρχει πλέον και μην μου κουνάτε το δάκτυλο….

Γίνατε εσείς???! τιμητές του άρθρου 51, θα τρελαθούμε τελικά…

Υ.Γ. Αν επιθυμείτε μπορείτε να μας απαντήσετε και εδώ μην φοβάστε δεν θα σας διαγράψουμε, όπως επανειλημμένα κάνετε εσείς (Δημοκρατικότατα) στην δική σας σελίδα, όταν κάποιος γράψει κάτι που δεν σας αρέσει…

Νικόλαος Φ. Γιάννης

Πρόεδρος Συλλόγου Δικαστικών Επιμελητών Εφετείου Θεσσαλονίκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *